Hét Pecsét Fogadó

Nyugat Dunántúli régió - Sopron

Hét Pecsét Fogadó, Sopron
  • Cím: 9400 Sopron, Zrínyi u. 14
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Hét Pecsét Fogadó, Sopron

Hét Pecsét Fogadó a soproni Lővérek lábánál, az Alsó Lőverekben helyezkedik el; nyugodt, családi házas környezetben. Tágas szobáinkkal és hangulatos éttermünkkel családi vállalkozásként várjuk a Sopronba látogatókat.

A fogadó aljában található éttermünk kínálatában ételkülönlegességek és szezonális ajánlatok mellett a magyar konyha klasszikusai is megtalálhatók. Természetesen -lehetőségeinkhez mérten- igyekszünk minden kívánságot teljesíteni. Közelben több jó hírű termelői borozó található, de rövidebb sétával elérhető egy nagyobb ABC, a buszmegálló, sportpálya valamint a gyógyszertár is.

 

Reméljük hamarosan találkozunk!

Hét Pecsét Fogadó, Sopron

Panziónkban 1,2,3 és 4 ágyas elhelyezésre van lehetőség, melyet igény szerint két szobás lakrészben is meg tudunk oldani.

Mindegyik szobához LCD tévé, minibár, saját fürdőszoba tartozik.

Hét Pecsét Fogadó, Sopron

Az épület egész területén WiFi kapcsolat van kiépítve (2012 tavaszától indul) melynek használata díjtalan. Vendégeink részére saját zárt parkolót biztosítunk.

Éttermünk étlapjának kialakításakor arra törekedtünk, hogy mind a hagyományos magyar ízek kedvelői, mind a különleges ízekre vágyók kívánságai teljesülhessenek nálunk. 60 (+) férőhely és a három külön helyiség garantálja, hogy nálunk akár családi akár nagyobb baráti rendezvény kényelmesen megfér egymás mellett. Naponta 11-től 15 óráig menüvel várjuk panziónk lakói mellett soproni törzsvendégeinket is, akik közt reméljük hamarosan Önt is üdvözölhetjük.

Hét Pecsét Fogadó, Sopron
  • Cím:9400 Sopron, Zrínyi u. 14

Térkép

Sopron


Sopron   Magyarország nyugati határa mellett, az Alpokalján, Bécstől 60 km-re, Budapesttől220 km-re található. A Soproni-hegység és a Fertő-tó melletti...
Tovább olvasom
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás